Danymax Renovatie is een allround vakman die ook de afwerking van je woning verzorgt in Leuven

Danymax Renovatie

Danymax Renovatie voor afwerking in Vlaams-Brabant

Wanneer de metsel- en ruwbouwwerken zijn afgelopen, is de basis van een woning klaar voor de uiteindelijke afwerking. Denk bijvoorbeeld aan het vloerwerk, het egaliseren van muren en plafonds, de plaatsing van gyproc, etc. We nemen alle werken uit handen, daarom voeren we ook het schilderwerk uit. In deze fase zie je een bouwwerf transformeren naar een volwaardige woning waar je levenslang van kunt genieten.

Bij Danymax zijn we gespecialiseerd in deze afwerking van een huis. Door onze ervaring zorgen we voor een feilloos eindresultaat waarbij geen enkel hoekje onafgewerkt blijft. Contacteer ons dus zeker om de laatste stap in een bouw- of renovatieproces uit te voeren. Het leggen van vloeren, het plaatsen van gyproc, schilderwerken, … We helpen je graag verder van A tot Z, voor ieder budget en iedere stijl.

Beschrijf jouw bouw- of renovatieproject in ons contactformulier om een offerte op maat aan te vragen. We contacteren jou zo snel mogelijk.

Tuinen Davy Vandeputte, tuinwerken, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, beplanting, beplantingen, grasmatten, kunstgras
Danymax Renovatie
Kan jouw zolder een opknapbeurt gebruiken? Of wil je eindelijk je gedateerde badkamer laten aanpakken?

Daar helpen wij je graag mee verder! Vertrouw op renovatiebedrijf Danymax voor al jouw grondige renovatiewerken.

Contacteer ons!